Среща с жители на Камено проведоха кандидатите за народни представители от

...
Среща с жители на Камено проведоха кандидатите за народни представители от
Коментари Харесай

Петър Кънев в Камено: БСП не влезе в сглобки и недопустими договорки

Среща с поданици на Камено проведоха кандидатите за народни представители от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за Втори многомандатен изборен район-Бургас. По време на нея с хората разговаряха лидерът на листата инж. Петър Кънев, регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Тодор Байчев, втори в листата, общинският водач на БСП-Бургас инж. Паруш Парушев, който е на трета позиция и регионалният координатор на социалистите в Бургас инж. Живко Господинов, който заема двадесет и пето място.
Водачът инж. Петър Кънев изяви убеденост, че обединението може да има доста положителни резултати на идните избори. Той още веднъж бе безапелационен, че отпред в страната би трябвало да бъдат хора с твърда позиция, които да отстояват националния интерес.
„ Политикате не е занимание “, подсети той.
Инж. Кънев разяснява тематики, свързани с войната в Украйна и други интернационалните проблеми. Той изрази усещанията си от провежданата акция, която по думите му протича в дух на позитивизъм.
„ Листата ни е формирана от почтени хора, експерти и мисля, че ще имаме триумф “, съобщи инж. Петър Кънев.
Той акцентира, че Българска социалистическа партия е партия, която през времето не е разочаровала своите симпатизанти, не е влезнала в сглобки и неприемливи сделки.
Тодор Байчев разяснява нуждата несъгласията в политиката да бъдат загърбени и да се търсят общите допирни точки сред участниците в публичния живот. Той изнесе статистически данни за прогнозите, свързани с изборните резултати и разясни, че доверието в Българска социалистическа партия се възстановява.
Байчев уточни съответни образци за общности и гилдии, които са явно разочаровани от досегашното държавно ръководство и търсят други възможности за своя избор.
„ Нужно е да върнем престижа на Българска социалистическа партия “, прикани Байчев.
Инж. Паруш Парушев и инж. Живко Господинов разясниха настоящата политическа конюнктура и показаха акцентите в предизборната платформа на социалистите.
Присъстващите на срещата жители показаха отзиви, направиха оферти и зададоха доста въпроси.
Кандидатите на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ благодариха за доверието, изразено от присъстващите и приканиха за поддръжка в изборния ден с бюлетина номер 24.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР